Corona-update: We mogen weer voetballen!

16 januari 15:45  Afgelopen vrijdag kwam er gelukkig eindelijk weer wat goed nieuws: De avond-lockdown gaat eraf en onze senioren mogen ook weer trainen. Wedstrijden spelen kan vooralsnog alleen tegen andere teams binnen de vereniging. Dit betekent dat we ons reguliere trainingsschema weer zullen oppakken vanaf morgen. Er zijn nog een aantal stappen te zetten zoals externe tegenstanders, een geopende kantine en natuurlijk weer publiek langs de lijn, maar een eerste stap is gezet. meer »

Foto's Sinterklaas 2021

2 januari 17:15  De Sint zit inmiddels al lang en breed weer in Spanje maar hij was even vergeten om alle gemaakte foto's naar ons op te sturen. Gelukkig was de het organisatiecomité zo attent om even bij de goedheiligman aan de bel te trekken met een mooie serie foto's als resultaat. De geplande pietentraining kon door de coronamaatregelen helaas niet doorgaan maar dankzij Vanessa en Ellis kreeg de jongste jeugd tóch een prachtig cadeau!meer »

Rowdy van der Hoop verlengt bij SV Colmschate ’33

31 december 14:45  SV Colmschate ’33 en hoofdtrainer Rowdy van der Hoop hebben besloten hun samenwerking met een jaar te verlengen. Van der Hoop is bezig aan zijn tweede seizoen in Deventer en staat momenteel op de voorlaatste plaats met vijf punten uit negen wedstrijden.meer »

Uitslag Grote Clubactie 2021 bekend!

29 december 15:00  De Grote Clubactie van 2021 is inmiddels weer afgerond. Weken lang hebben de jeugdspelers uit de Champions League tot en met de O11 zich ingezet om zo veel mogelijk loten te verkopen voor de club. En dat heeft wat opgeleverd! Er zijn maar liefst 1592 loten verkocht en dit leverde maar liefst € 4.776,- voor de club op!meer »

❌ Patat- snertloop uitgesteld

28 december 20:15  Normaal gesproken organiseren we ieder jaar in de winterperiode de patat- snertloop bij SV Colmschate, maar helaas kan het organiseren van de patat- snertloop geen plaats vinden door de huidige corona maatregelen.meer »

† Oud-jeugdtrainer Leen Bronkhorst overleden

23 december 12:00  Gisteren ontvingen wij het trieste bericht dat voormalig jeugdtrainer Leen Bronkhorst op 43 jarige leeftijd is overleden. In het seizoen 2016-2017 was Leen trainer van onze MO17-1. Het was een ontzettend enthousiaste trainer met een behoorlijke staat van dienst in het vrouwenvoetbal. Leen was altijd in voor een goed gesprek over voetbal of andere zaken. In het huidige seizoen was hij bij De Zweef trainer van Vrouwen 1. Wij wensen zijn partner Melani en zijn kinderen heel veel sterkte met dit grote verlies.