Grote clubactie 2021 start zaterdag!

16 september 13:00  Op zaterdag 18 september 2021 start de Grote Clubactie. SV Colmschate’33 doet dit jaar ook weer mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Onze opbrengst gaat dit jaar naar trainingsmaterialen die ten goede komen aan de jeugd. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.meer »

Steun de club en spaar bij PLUS en Albert Heijn!

15 september 11:00  De spaaracties bij de PLUS en Albert Heijn supermarkten zullen je niet zijn ontgaan. Hiermee kunnen we een mooi extraatje bij elkaar sparen voor de club. Dus doe je, je boodschappen bij één van beide supermarkten? Steun SV Colmschate ’33 en deel deze oproep met zoveel mogelijk mensen in je omgeving!💛🖤meer »

Pupillen trappen af met Kick Off-toernooi

1 september 8:30  Zaterdag 28 augustus werd een succesvol Kick Off toernooi georganiseerd bij SV Colmschate '33. Ruim 130 kinderen hebben het seizoen leuk afgetrapt met een aantal leuke onderlinge wedstrijden. Bijna alle pupillen teams deden mee, van de JO8 tot en met de JO11. De meidenteams in deze categorieën waren uiteraard ook van de partij. Daarnaast zijn ouders weer welkom langs de lijn en de kantine was weer open, waardoor het gezellig druk was op het sportpark. Op naar een volgende editie!meer »

We maken kans op een hagelnieuwe zitmaaier...stem op ons via FB!

27 augustus 10:15  We zijn één van de drie genomineerden voor de fotowedstrijd ‘Win een Cub voor je club’ waarbij we kans maken op een zitmaaier. Om te winnen hebben we echter heel veel stemmen nodig! Hoe kun je stemmen? ▶️ Scan de QR-code of ga naar svcolmschate.nl/grasmaaier en geef onze foto bij het Facebookbericht van CubCadet een like. Deel het bericht met zoveel mogelijk mensen want een mooie zitmaaier kan onze club namelijk heel goed gebruiken!meer »

Meld je aan als teamredacteur

23 augustus 17:00  De zomervakantie zit erop en het seizoen gaat bijna beginnen. Op de website zijn, alle teampagina's voor het aankomende seizoen 'klaargezet'. Deze pagina kan door iedereen worden bijgehouden. Dit kan zijn de trainer, de leider, een speler, een ouder of zelfs meerdere mensen. Dus zorg ervoor dat je team de aandacht krijgt die het verdient en meld je aan als teamredacteur!meer »

Trainingsschema per 9 augustus (upd 15/8)