Poule-indeling KNVB Regiocup

9 april 15:45  Vandaag is de poule-indeling voor de KNVB Regiocup voor alle jeugdteams gepubliceerd. De seniorenteams volgen in een later stadium. Hieronder vind je overzicht van de indeling van alle jeugdteams van onze vereniging. De KNVB heeft ook al diverse scenario's uitgewerkt m.b.t. data waarop de KNVB Regiocup eventueel van start zou kunnen gaan.meer »

Jeugd(selectie)trainers 2021-2022

4 april 15:45  De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn alweer in volle gang. Het is mooi om te zien dat nagenoeg alle trainers hebben aangegeven volgend seizoen weer beschikbaar te zijn. Dat is goed voor de continuïteit en het voortzetten van alle ontwikkelingen waar we binnen de club mee bezig zijn. Daarnaast zullen er ook een aantal nieuwe trainers worden aangesteld. meer »

Vanaf 1 april: Aangepast trainingsschema

31 maart 10:15  Omdat de avondklok wordt opgeschoven naar 22u00 kunnen we weer een uurtje langer trainen. Vanaf morgen geldt daarom het onderstaande trainingsschema.meer »

Clinic eerste elftal afgelast!

26 maart 20:45  In verband met een coronabesmetting binnen het eerste elftal is de clinic die morgen zou worden gegeven aan de jeugd uit voorzorg afgelast. Er wordt gekeken naar een nieuwe datum.

† Piet van den Noort overleden

26 maart 13:45  Kortgeleden bereikte ons het droeve bericht dat afgelopen woensdag Piet van den Noort op 71-jarige leeftijd is overleden. Piet was jarenlang de consul van de club en keurde de velden als regenval, sneeuw of vorst roet in het eten dreigde te gooien. Ook stond Piet bij elke thuiswedstrijd van het eerste elftal paraat bij het kaartverkoophokje om alle bezoekers, met meestal een vrolijk en humoristisch praatje, welkom te heten op het sportpark.meer »

Survivalloop ondanks het slechte weer zeer geslaagd

14 maart 16:30  Zaterdag 14 maart is de sponsor survivalloop voor de jeugd O8 t/m O13 gehouden. Deze loop is georganiseerd door David van Walstijn, samen met 2 klasgenoten van de opleiding Sport en Bewegen. David is bij SV Colmschate ’33 trainer van de JO13-5, JO8-1 en de Champions League en speler van de JO17-1.meer »