Trainers/Leider die stoppen: Tags inleveren

22 juni 16:45  Alle trainers en leiders, die volgend seizoen stoppen, dienen hun tag(druppel) in te leveren. Arjan Brandes is op donderdag 23.06 en woensdag 29.06 tussen 19.00 en 20.00 uur bij de club om de tag in ontvangst te nemen.

Zomertrainingsschema (update 14 juni)

4 juni 22:00  Voor bijna alle teams is het seizoen ten einde. Daarom gaat vanaf maandag het zomertrainingsschema in.meer »

Teamindeling jeugd | Seizoen 2022-2023

4 juni 12:00  De Technische Commissie heeft zich de afgelopen periode weer gebogen over de jaarlijkse puzzel met betrekking tot de indelingen voor seizoen 2022-2023. Na veel overleg, besprekingen en discussies zijn de indelingen dan eindelijk klaar om gepresenteerd te worden. Alle teams staan hierin vermeld met uitzondering van de JO19-1 en JO8, deze volgen zo snel mogelijk.meer »

Kevin Manenschijn zwaait af

27 mei 13:00  Aanstaande zondag speelt Kevin Manenschijn, na vijf seizoenen, zijn laatste wedstrijd in het eerste elftal van SV Colmschate ‘33. Het vlaggenschip speelt dan om 14:00u een thuiswedstrijd tegen SC Overwetering. Door gezinsuitbreiding en het starten van een opleiding heeft Kevin besloten om een stapje terug te doen.meer »

Nieuw trainingsschema (per direct!)

4 mei 8:15  Trainingsschema vanaf heden. Is je team 21 mei klaar met de competitie dan train je daarna 1x op kunstgras of de week 21 t/m 28 mei niet. Dit i.v.m. de vele teams die nog t/m 28 mei of later competitie spelen en dus nog even door moeten trainen. Vanaf 1 juni kunnen teams nog 1x per week op kunstgras trainen indien daar behoefte aan is. Een schema hiervoor volgt later. Wil je na 1 juni niet meer trainen, geef dat even in een berichtje (naar Ed Klappe) aan.meer »

Zat 23 april: Yellow-and-Black-Party

22 april 13:00  Komende zaterdag om 18u30 speelt het eerste elftal de derby tegen ABS. Aansluitend is er in de kantine een derde helft georganiseerd met een hapje, drankje en uiteraard muziek. De dress-code is niet geheel verrassend Yellow-and-Black. De kosten hiervoor bijdragen € 7,50. Aanmelden en betalen kan via svcolmschate.nl/derdehelft. Zaterdagavond kunnen er ook nog kaarten worden gekocht.meer »