Home - SV Colmschate '33

Home

Home

Oliebollenverkoop

1 december 19:30  Beste leden, De Activiteitencommissie gaat dit jaar de organisatie van de oliebollenverkoop weer aanbieden. Wij bieden versgebakken oliebollen/krentenbollen aan voor een zeer aantrekkelijke prijs. Naast dat het een leuke activiteit is waar veel leden en vrijwilligers hun steentje aan bij kunnen dragen, levert het onze club ook wat op: het opgehaalde geld wordt geïnvesteerd in de nieuwe kantinemeer »


Patat-snertloop 2024 met aansluitend nieuwjaarswedstrijden D1/H1 en nieuwjaarsreceptie

1 december 19:15  De Patat-Snert Loop komt eraan op 7 januari 2024! Verdere details over de starttijden volgen binnenkort. Nieuwjaarswedstrijden en nieuwjaarsreceptie En dat is nog niet alles! Na de loop zijn er nieuwjaarswedstrijden voor vrouwen en heren 1, gevolgd door de nieuwjaarsreceptie.meer »


Aftreden voorzitter SV Colmschate '33

29 november 20:15  Beste leden en betrokkenen van SV Colmschate ‘33, Tijdens de afgelopen ALV heeft onze voorzitter, Christel Hakeboom, aangegeven om vanwege persoonlijke redenen en professionele verplichtingen af te treden als voorzitter van SV Colmschate ‘33. meer »


Overlijden Jopie Rietman

15 november 13:00  Met het overlijden van Jopie Rietman, ook wel Joop genoemd, heeft de vereniging afscheid genomen van een zeer trouwe, betrokken en toegewijde donateur.meer »


Salland Clubactie

15 november 7:45  Onze club doet weer mee met de Salland Clubactie! meer »


🎁 Sinterklaasfeest bij SV Colmschate '33! 🎉

6 november 20:00  Beste leden, We hebben een geweldig Sinterklaasfeest gepland dat je niet wilt missen. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!