Grote Clubactie: houd de deurbel in de gaten...

23 september 20:00  Houd de deurbel in de gaten… Want misschien tref je wel een van onze kanjers aan de deur! Zaterdag 24 september start de Grote Clubactie en SV Colmschate’33 doet dit jaar ook weer mee.meer »

Kom jij het Bijzondere Eredivisie-team van Go Ahead Eagles aanmoedigen?

9 september 15:15  Full support! Dat is waar we voor gaan op zondag 25 september. Op deze dag komen vijf teams in actie in De Adelaarshorst tijdens de eerste toernooidag van de Bijzondere Eredivisie. Naast FC Emmen, NEC, ADO Den Haag en FC Groningen verschijnt uiteraard ook Go Ahead Eagles op het veld! In dat laatste team spelen ook Cammy van de Burg en Amber Ziombra. Beiden van SV Colmschate ’33.meer »

Stem op ons: wij doen mee met de Rabobank Clubsupport

6 september 20:15  Wij doen mee met de Rabobank Clubsupport. Als Rabobanklid kun je op onze club stemmen. Ons doel is om alle velden van led-verlichting te voorzien! Stem daarom op ons! Stemmen kan via www.rabobank.nl/clubsupport zoek daarna op Sportvereniging Colmschate 1933.meer »

Trainingsschema

10 augustus 16:00  Binnenkort zal de eerste versie van het trainingsschema verschijnen. Kijk in het menu onder [Voetbal] > [Trainingsschema] voor de meest actuele versie.meer »

Een frisse start

2 augustus 12:00  Het afgelopen seizoen was voor onze eerste elftallen bijzonder enerverend. Het team van Rowdy van der Hoop bivakkeerde lange tijd onder de ‘rode streep’ maar speelde zich na een knappe inhaalrace toch nog veilig. Vrouwen 1 zorgde, in het eerste volledige seizoen in het seniorenvoetbal, met de titel voor een mooie stunt. Vanavond start voor de mannen de voorbereiding op het nieuwe seizoen en de vrouwen hebben gekozen om de hele zomer te blijven trainen.meer »

Trainers/Leider die stoppen: Tags inleveren

22 juni 16:45  Alle trainers en leiders, die volgend seizoen stoppen, dienen hun tag(druppel) in te leveren. Arjan Brandes is op donderdag 23.06 en woensdag 29.06 tussen 19.00 en 20.00 uur bij de club om de tag in ontvangst te nemen.