Home - SV Colmschate '33

Groenwerkzaamheden 28 januari 2023

Gisteren, 27 januari 15:45  Zaterdag 28 januari gaan leden van de Salland Cricket Club bezig met het verwijderen van struiken tussen de hoofdingang en veld 4. Dit kan mogelijk enige overlast geven.meer »

AED-training nog enkele plekken beschikbaar

11 januari 19:30  Wil jij leren reanimeren en weten hoe je een AED gebruikt? Op 7 en 9 februari wordt er weer kosteloos een training bij onze vereniging gegeven.meer »

8 januari nieuwjaarsreceptie SV Colmschate

3 januari 19:45  Graag willen we zondag 8 januari samen met jullie het nieuwe jaar inluiden tijdens onze nieuwjaarsreceptie om 16.00 uur.meer »

Geslaagde voetbalclinic

3 januari 11:15  Onze jeugd is het nieuwe jaar weer goed gestart met een voetbalclinic van de HWS voetbalschool.meer »

Patat-Snertloop - tijdschema bekend

2 januari 13:15  Het tijdschema voor de patat-snertloop is bekend.meer »

Regioselectie Meidenvoetbaldag

23 december 13:45  In de kerstvakantie zal er vanuit de HWS voetbalschool in samenwerking met de Regioselectie Stedendriehoek/Salland een toffe meidenvoetbaldag georganiseerd worden op het complex van SV Colmschate! meer »