Aanmeldformulier

Als je het formulier hebt ingevuld zal de ledenadministratie contact met je opnemen over voltooiïng van de aanmelding.

Bij aanmeldingen die tijdens het seizoen binnenkomen kan het altijd voorkomen dat alle teams in jouw leeftijdcategorie vol zitten. Er wordt dan altijd gekeken naar mogelijkheden om met een team mee trainen totdat er definitief een plaatsje vrij komt.

Aanmeldformulier

Vul, indien aanwezig, in welk identiteitsbewijs je gebruikt.
Heb je in de afgelopen drie jaar voor een andere club gespeeld vul dan de vragen met een (#) in. Verkeerde of ontbrekende informatie kan vertraging van de inschrijving tot gevolg hebben.
Je geeft hierbij toestemming om de verschuldigde contributie eenmaal per kwartaal via automatische incasso aan SV Colmschate '33 te betalen. Mocht je dit bezwaarlijk vinden, neem dan contact op met de ledenadministratie.
Bij aanmelding wordt er eenmalig € 8,00 inschrijfkosten in rekening gebracht.
Een voetbalvereniging kan alleen functioneren als er genoeg vrijwilligers zijn. Wij zien graag dat senioren en ouders van onze jeugdleden hier ook een bijdrage aan leveren. Voor sommige leden is een paar keer per seizoen voldoende en andere ouders zijn het liefst iedere week met onze vereniging bezig.
Graag willen wij je beroep en hobby weten om misschien eens advies te vragen op je vakgebied. Bij senioren gaat dit om de speler zelf en bij jeugdleden over beide ouders/verzorgers.
De PR-Commissie van SV Colmschate '33 is altijd op zoek naar nieuwe sponsoren. Onze sponsorinkomsten maken extra investeringen voor zaken als jeugd, accommodatie of velden mogelijk. Mocht je een bedrijf of instelling kennen die mogelijk geïnteresseerd is een samenwerking met onze club? Vul dan onderstaande velden in. Alvast onze hartelijke dank!
Er wordt gebruik gemaakt van een digitale spelerspas. Hiervoor dient de vereniging in het bezit zijn van een digitale pasfoto. Graag een foto uploaden in JPG-, GIF- of PNG-formaat en kleiner dan 2 megapixel (1600x1200)
Kies bestandWijzigVerwijder

* Ik geef toestemming voor het vastleggen en verwerken van mijn gegevens.

* Ik ga akkoord met het privacybeleid van SV Colmschate '33 zoals hier beschreven.

* Ik geef toestemming voor het maken van foto's tijdens evenementen, activiteiten en wedstrijden van SV Colmschate '33. Alsmede het gebruik hiervan op onze website en sociale media.

* = verplicht