Info Champions League - SV Colmschate '33

Info Champions League

Info Champions League

WhatsApp_Image_2021-10-07_at_13.14.20.jpeg

Onze jongste leden (vanaf 5 jaar) beginnen hun voetbalcarrière bij SV Colmschate '33 in de Champions League. Iedere zaterdagochtend spelen de zogeheten mini’s hun 4 tegen 4 wedstrijdjes op ons prachtige hoofdveld. De spelers voetballen in het tenue van Europese topclubs als Arsenal, Real Madrid en FC Barcelona en voelen zicht échte sterren.

Er is voor dit format gekozen om kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het voetbalspel. Daarnaast krijgen spelers in het 4 tegen 4 model veel balcontacten wat perfect aansluit bij onze voetbalvisie.

Naast de wedstrijdjes trainen de jongens en meisjes op de woensdagavond volgens het zogeheten circuitmodel. Kleine groepjes spelers rouleren dan langs een aantal uitgezette oefenvormen waarbij het spelelement en het aanleren van de basistechniek centraal staat.

Als je wilt, kun je drie keer gratis met ons meetrainen. Ga naar Champion op proef en meld je vrijblijvend aan. In een later stadium kun je dan definitief lid worden via het Aanmeldformulier.

Voor vragen kun je contact opnemen met de Coördinator Champions League. Deze kun je vinden op de pagina van de Jeugdcommissie.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!