Info Jongensvoetbal - SV Colmschate '33

Info Jongensvoetbal

Info Jongensvoetbal

De jongensafdeling van SV Colmschate ’33 heeft de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt. Het aantal teams groeit maar ook het niveau van onze selectieteams zit in de lift. Hierdoor zijn wij in staat om iedere jeugdspeler op zijn eigen niveau in te delen wat het plezier uiteraard ten goede komt.

Naast voetbalactiviteiten worden ook allerlei nevenactiviteiten georganiseerd. We hebben bijvoorbeeld ieder jaar een Kick-off dag, een patat-snertloop, een familiedag en een voetbalkamp. Ook proberen we in de winter actief te blijven door in de zaal te gaan trainen.

De komende jaren willen wij het niveau van onze selectieteams verder opkrikken. Wij hebben echter voor elke leeftijdscategorie ook een technisch coördinator aangesteld die zeker ook aandacht heeft voor de trainers en trainingen van niet-selectieteams.

Wil je nog meer informatie of bijvoorbeeld een keer meetrainen? Neem contact op met de betreffende leeftijdscoördinator. Deze zijn te vinden op de pagina van de Jeugdcommissie. Via het Aanmeldformulier kun je je aanmelden als lid.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!