Kleding & Sponsoring

Bij het bestellen van kleding dienen de onderstaande voorwaarden in acht te worden genomen. Neem bij twijfel of onduidelijkheden eerst even contact op met de PR-Commissie of Kledingcoördinator.

sv Colmschate’33 streeft als vereniging naar een professionele uitstraling en daartoe behoort ook uniformiteit en herkenbaarheid in de kleding, ook wat betreft de sponsoring. Tijdens wedstrijden en toernooien vertegenwoordigt een lid of team sv Colmschate’33 en is het verplicht de door de vereniging verstrekte kleding te dragen en de kledingsponsor te respecteren.

sv Colmschate’33 heeft een kledingfonds, gefinancierd door de leden en een kledingsponsor. Ieder lid betaalt een verplichte financiële bijdrage, die in de contributie is opgenomen, aan dit fonds. Vanuit het kledingfonds wordt o.a. sokken, shirt en broekje, beschikbaar gesteld aan elk lid. Deze kleding ontvangt het lid in bruikleen, het blijft eigendom van de vereniging. De kleding (shirt, broek, sokken mag uitsluitend tijdens wedstrijden van sv Colmschate’33 worden gebruikt. Dus NIET tijdens trainingen en in de vrije tijd.

Vanaf het seizoen 2023-2024 is Stanno kledingsponsor van SV Colmschate’33. De vereniging heeft een kleding- en kleurlijn uitgekozen waarvan niet mag worden afgeweken. Op de homepage staat een link naar de Stanno-webshop. In deze webshop kan, voor eigen rekening, trainingskleding, warmloopshirts etc. worden aangeschaft. Het is niet toegestaan via andere kanalen kleding of materialen voorzien van het logo van SV Colmschate’33 aan te schaffen.

Zonder toestemming van de PR- en sponsorcommissie mag op kleding die op wedstrijddagen en toernooien wordt gedragen geen teksten of andere sponsoruitingen worden aangebracht. Voor het aanschaffen van kleding met sponsoruitingen dient altijd vooraf akkoord te zijn gegeven door de PR-commissie.