Beëindigen lidmaatschap

Het beëindigen van het lidmaatschap dient altijd schriftelijk bij de ledenadministratie van SV Colmschate '33 te gebeuren. Bij voorkeur via onderstaand afmeldingsformulier. Eventueel kan een mail worden gestuurd naar de ledenadministratie (ledenadministratie@svcolmschate.nl). Leden zijn bij opzegging tot en met het eind van het seizoen de contributie verschuldigd.

LET OP: Afmelden dient vóór 15 juni van het huidige seizoen te gebeuren. Opzeggen na deze datum heeft tot gevolg dat de contributie nog een jaar doorloopt omdat we het lidmaatschap anders niet op tijd bij de KNVB kunnen opzeggen.

Beëindigen lidmaatschap

Wij verwachten dat spelers die hun lidmaatschap beëindigen, dit kenbaar maken bij de trainer/leider van het team waar ze in spelen. Ook als dit aan het eind van het seizoen gebeurt zodat spelers niet meer worden meegenomen in de teamindeling voor het nieuwe seizoen.

Selecteer 30 juni bij beëindiging aan het eind van het seizoen.

We zijn erg benieuwd naar de reden van het beëindigen van je lidmaatschap. Wellicht kan ons dit helpen om problemen te signaleren en in de toekomst verbeteringen door te voeren.

* = verplicht