Gevonden voorwerpen en teken - SV Colmschate '33

Gevonden voorwerpen en teken

Gevonden voorwerpen en teken

25 juni 2018 20:30


We zijn weer thuis na een zeer geslaagd kamp. Dit kamp had niet plaats kunnen vinden zonder alle enthousiaste kinderen die mee zijn gegaan.

We hebben wat spellen in het bos gedaan. Omdat het voor teken een goed voorjaar was, verzoeken wij jullie vriendelijk om jullie kind goed te controleren op eventuele tekenbeten. Meer info over teken is te vinden op www.tekenradar.nl.

Ook hebben we nog wat achtergebleven kleding meegenomen. Alle ouders van kinderen die zijn meegegaan hebben een e-mail ontvangen (dus check ook even de spambox). In de bijlagen bij deze e-mail ziet u foto’s van de gevonden voorwerpen. Indien hier iets bekends bij zit kunt u een bericht sturen naar Marco Krediet van de kampcommissie. Dit kan op de volgende manieren:

Email: voetbalkamp@svcolmschate.nl

SMS/Whatsapp: 06-23240144

Geef bij uw bericht even aan om welk kledingstuk/item het gaat (nr van de foto). Jullie hebben twee weken de tijd om de spullen op te halen (na afspraak). Indien spullen na twee weken niet zijn opgehaald, zullen deze in de kledingcontainer bij SV Colmschate worden gedaan.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!