Alweer de laatste dag van het kamp

Alweer de laatste dag van het kamp

25 juni 2018 20:00


Geloof het of niet, maar vandaag kwam de boel wat trager op gang dan gisteren. Je zou bijna denken dat de activiteiten van de afgelopen dagen heel vermoeiend waren. Of zou het toch komen door het lekker laat naar bed gaan?

Iets later dan gepland was het toch nog even tijd voor het ontbijt.

Na het ontbijt was het voor de kinderen tijd om hun spullen op te ruimen en alvast onder de overkapping te zetten. Dan kon de begeleiding beginnen met het schoonmaken van het kamphuis.

In de ochtend hadden de kids lekker de tijd en ruimte om te voetballen, spelen en ravotten op de airtrampoline. Tussen de middag was het tijd om al het brood en fruit dat er nog was op te maken. Het kamp werd afgesloten met een spel waarbij water in plastic bekertjes naar de leiders gebracht moest worden en lege flessen gevuld moesten worden. Ook dit was weer van belang voor het eindklassement.

Na afloop van dit spel was het tijd om de hulpouders te bedanken voor hun hulp tijdens het kamp. Daarna kwam de bekendmaking van het eindklassement. Team blauw heeft het beste gescoord op alle onderdelen bij elkaar. Van harte gefeliciteerd.
Team blauw Hulpouders

Rond 14:15 kwamen de eerste ouders alweer om hun kinderen op te halen. Toen alle kinderen waren opgehaald, hebben we de laatste spullen opgeruimd en zijn we weer richting Deventer vertrokken. Nog even spullen terugbrengen bij Jumbo Hans Kok en SV Colmschate en toen ging ook de kampcommissie lekker naar huis.

Het was weer een fantastisch kamp. We hebben onwijs genoten van alle blije koppies dit weekend. En natuurlijk van de inmiddels ontvangen foto’s van in de auto al in slaap gevallen kids.

Tot volgend jaar?

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!