Accommodatie

Onbekend

Een week eerder werd er met 6-1 verloren van Schalkhaar voor de beker.
Het was ook Schalkhaar die hier dik verdiend gewonnen had.
We wisten nu wel wat we er van konden verwachten en hebben de trainingen ook wat aangepast om weer voor zon nederlaag te behoeden.
Met een complete selectie inclusief woeste Willem(Dylano). Hij was vorige week afwezig door ziekte.
Konden we nu een strijdplan aangaan tegen de witzwarten.
Vanaf minuut 1 moesten we ze weinig tot geen ruimte geven en voor alle meters vechten.
Dit was ook meteen zichtbaar en met een goed schot kon Tinus(Santino) de 0-1 al op het scorebord zetten.
Vanaf dat moment werd het een open wedstrijd en golfde het spel op en neer.
In de 5e minuut was het schalkhaar dat het net trof en scoorde de goed voetballende aanvoerder van hun.
Daarna waren het de geelzwarten die iets meer overwicht hadden.
In minuut 8 en 9 zorgde woeste Willem(Dylano) voor de 1-2 en 1-3 door te doen waar hij altijd goed in is.
Heel scherp voor de goal te zijn en met deze 2 intikkers konden we de eerste time out bereiken.
In de time out werd er dikke duim omhoog gestoken want het ging goed.
Er was alleen wel een punt.
We moesten nu wel doorgaan en niet inkakken en denken dat we der al zijn.
Tot 3 minuten voor de rust golfde het spel weer op en neer en waren er veel kansen voor beide en werden er leuke duels uitgevochten op veld.
Het was nu Schalkhaar wat dodelijk toe sloeg voor rust met 3 snelle goals werd het 5-3.
Tinus(Santino) zorgde voor rust nog wel met een heel mooi afstandschot voor de 5-4 russtand.
Wederom werd er in de rust gezegd dat we er met ze allen goed voor vochten en op sommige momenten werd er ook heel goed gevoetbald.
De eerste 10 minuten na de rust en voor de time out was het spel vermakkelijk van beide kanten.
Er werd helaas niet gescoord door beide.
Net na de laatste time ou scoort Schalkhaar weer en de 6-4 was een feit.
Waar normaal de kopjes nog wel is gaan hangen werd er nu door gestreden.
In 2 minuten werd er weer een gelijkspel op het score bord neer gezet.
Het waren Selim en Japijo(jenairo) die voor de 6-6 zorgden.
Dit was een uitslag waar ik super trots op was en ook zeer verdiend was voor het hele team.
Het mocht alleen niet zo zijn want Schalkhaar had toch het laatste woord en maakte de 7-6 en uit eindelijk de minimale nederlaag op het scorebord zette.
Een super goede prestatitie, want het team van Schalkhaar heeft ons vorig seizoen 3x met hoge cijfers aan de kant gezet.
Vorige week werd er voor de beker door nog wat gebrek aan lef en felheid verloren van Schalkhaar.
In deze wedstrijd was dan ook goed te zien dat het team echt gegroeit is en grote sprongen maakt.
Het is dus niet altijd zo dat de beste wint, want deze wedstrijd verdiende geen winnaar beide teams waren goed tegen elkaar opgewassen en een gelijkspel was echt verdiend voor beide.
Ook nog een leuk moment, voor de wedstrijd werden de nieuwe inloopshirt gepresenteerd en is er een leuke foto gemaakt met de sponsor.
De shirt zijn aangeboden door Linda met haar gelijk namige bedrijf Bylinda.
Linda heeft met haar bedrijf  een goede zorg voor elkaar haartype.
Aankomde zaterdag gaan de toppers strijden voor een overwinning en wel tegen Sp. Lochem.
Thuis zal er om 0830 afgetrapt worden op ons mooie thuis complex.