Accommodatie

Onbekend

Zaterdag stond de 2e bekerwedstrijd tegen Oeken/Brummen JO9-1 op het programma.
Op de velden van vv Oeken werd er ouderwets weer eens op gras gespeeld.
De tegenstander met ook 1 wedstrijd(oefen tegen fc Zutphen) in de benen speelde ons vorig seizoen totaal van de mat.
Was het toen een off day van de geelzwarten of was Oeken/Brummen echt zo goed?
Het begin van de wedstrijd ging wat onverzorgd van start van beide kanten.
Ook vandaag waren het de geelzwarten die weer zwakjes van start begonnen.
Wel was het kokkie (Daan) die de voorsprong erin schoot.
Erg lang kon hier niet van genoten worden want Oeken/Brummen zette meteen een aanval in vanaf de aftrap.
Deze zorgde ook meteen voor een gelijke stand.
Bij de geelzwarten kwam er wat ongeloof in, en tot aan de rust was Oeken/Brummen wat het spel maakte.
Het laatste woord was wel van ons en het was Wouter die met een mooi afstandschot de 5-2 binnen schoot.
Duidelijk was dat we de eerste helft heel snel moesten vergeten.
We moesten nog 1 helft en er moest wat gebeuren wat betreft het spel en inzet van de geelzwarten.
Duidelijk gezegd dat we met ze allen goed kunnen voetballen en niet onzeker moesten zijn over ons eigen kunnen.
Het leek wel of het zelfvertrouwen weg was bij een groot aantal van de spelers.
Dus met een goeie dosis vertrouwen ingepraat en beloofde inzet moest de 2e helft een ommekeer geven.
De spelbegeleider liet de 2e helft beginnen en de felheid was meteen zichtbaar.
Van af de zijkant was het te zien als er nu snel gescoord zou worden dat er wel is een hele andere 2 helft gezien kon worden.
4 minuten gespeeld in de 2e helft en het was onze kleine Tinus (Santino) die de 5-3 maakte.
Je zag meteen dat er weer wat geloof kwam en het was nu Colmschate wat domineerde.
De uitbraken van Oeken/Brummen zorgde nog wel voor wat zweetdruppels maar daar bleef het gelukkig bij.
Tot aan de time out waren het de geelzwarten die met veel inzet en zo nu en dan met erg goed voetbal imponeerde.
Na de time out werd er meteen toegeslagen en werd er door scherpte, zelfvertrouwen en goed voetbal in 3 minuten ook 3x gescoord.
Het waren woeste Willem (Dylano) en kokkie (Daan) 2x die ons voor de 2e keer in de wedstrijd op een voorsprong zette.
Alleen was het nu wel een ander beeld als de eerste voorsprong en er moest wel heel wat gaan gebeuren als de geelzwarten dit nog uit handen zouden geven.
Dat gebeurde ook niet want je zag aan alle spelers dat ze vol voor de winst gingen.
Niks ten nadele van Oeken/Brummen want het speelde de eerste helft zeer goed.
Vooral de 2 voorhoede spelers waren het aanzien echt waard soms.
Alleen de 2e helft was er totaal niks meer van over en liepen de geelzwarten als bulldozers over het veld.
Alles liep en het ouderwetse voetbal kwam weer terug.
In de laatste 5 minuten werd er nog 3 gescoord wederom waren het Tinus (Santino), woeste Willem (Dylano) en kokkie (Daan) die voor de 5-9 zorgde.
Het laatste woord was nu voor Oeken/Brummen en ver in blessuretijd scoorde zij de 6-9.
Het is leuk om te zien dat deze toppers weer hun zelfvertrouwen terug krijgen.
Deze week zal er weer volop getraind worden en zal aanstaande zaterdag gestreden moeten worden tegen sv Schalkhaar JO9-1.
Dit is de 3e poule wedstrijd van de beker.
Misschien krijgt het bekervoetbal dus nog wel een vervolg bij winst.
1 ding is zeker dat we nergens bang voor hoeven te zijn en we met een rugzak vol zelfvertrouwen alles mogelijk kunnen maken.
Er zal om 09:45 afgetrapt worden bij Schalkhaar.
Misschien leuk om naar deze toppers te komen kijken want een beloofd een mooie wedstrijd te worden.
Nogmaals trots op jullie toppers ??????????