Accommodatie

Onbekend

De aftrap was er dan eindelijk.
Een oefenwedstrijd van begin juli en 2 trainingen eind Augustus zorgden er voor dat afgelopen zaterdag dan toch echt het seizoen 2018/2019 liet beginnen.
De tegenstander Sportclub Deventer JO9-1 was vorig seizoen meerdere keren onze opponent.
4x werd er tegen ze gespeeld en 4x was er winst voor de geelzwarten.
De eerste 5 minuten was aftasten van beide kanten.
Sportclub liet wel zien dat het feller en gretiger was.
Misschien vonden ze het nu ook wel een keer tijd om zich niet als verliezer van het veld te laten slaan.
In minuut 7 en 8 werd er dan ook gescoord door ze.
Voor de time-out was het 0-2 en werden de hoofdjes even bij elkaar gestoken.
Het was allemaal heel rommelig en ongeïnteresseerd wat de geelzwarten lieten zien.
De enige in mijn ogen die de vakantie goed had gedaan was onze kleine Woeste Willem(Dylano).
Die was aan het sleuren en bracht af en toe wat gevaar voor het vijandelijke doel.
Na de time out was het wel Japie(Jenairo) die het eerste officiële doelpunt van het seizoen maakte.
Misschien kon de wedstrijd nu een ommekeer maken maar het was Sportclub die binnen de minuut weer toesloeg1-3.
Het was toch woeste Willem(Dylano) die werd beloond voor zijn werklust.
Hij schoot de 2-3 binnen.
Vlak voor rust schoot Kokkie(Daan) de bal prachtig in de verre kruisinghoek 3-3.
Toch was het Sportclub dat verdiend voor rust weer op voorsprong kwam 3-4 was dan ook meteen de ruststand.
In de rust werd de hoofdjes bij elkaar gestopt en werd er duidelijk gemaakt dat het slappe hap was.
Passie en strijd was nu belangerijk aangezien we voetballend nog even de weg kwijt waren.
Zo gezegd en zo gedaan.
We begonnen feller aan de 2e helft en dat gaf al snel de 4-4 op het scorebord door Kokkie(Daan).
Alleen de inzet was niet goed vandaag en Sportclub troefde ons voetballend af.
Al gauw werd het 4-5 en 4-6 door Sportclub.
De wedstrijd liep op zijn einde en toch was het Tinus(Santino) die wedstrijd nog even spannend wou maken.
Volop in de aanval op de 6-6 die eigenlijk niet verdiend was voor de geelzwarten over de hele wedstrijd gezien.
Net in de blessuretijd schoot Sportclub de verdiende overwinning veilig 5-7.
Deze week zal er hard getraind moeten worden om aankomende zaterdag tegen Oeken/Brummen beter voor de dag te komen.
Nu het normale leven weer is begonnen en de vakantie uit ons hoofd gepoetst is heb ik daar alle vertrouwen in.
Er zal zaterdag om 09:15 afgetrapt worden in Brummen en hopelijk zullen de geelzwarten dan hun kater weg spelen.