Accommodatie

Onbekend

Een week geleden stond de eerste oefenpot van het nieuwe seizoen op het programma.
Op sportpark de Zandweerd werd er afgetrapt met een heerlijke zomerse zon.
Tegenstander Sallandia uitkomend in de 1e klasse was dus wel een gewaagde tegenstander op papier.
De afgelopen weken werd er 1x per week getraind om wel in vorm te blijven.
We begonnen met een goede veldbezetting en iedereen speelde goed vanuit zijn positie.
Wat kleine kansjes en een goed overwicht leidde helaas nog niet tot een goal.
Na 6 minuten was het dan toch woeste Willem die de 0-1 maakte.
Het ijs was gebroken en de kansen werden groter, echter de scherpte bleef weg.
De 1e time out werd gebruikt om even af tekoelen en om aan te geven dat er goed werd gevoetbald, maar we alleen beter met de kansen om moesten gaan.
In de 12e minuut was het wederom woeste Willem die de 0-2 maakte.
De 0-3 volgde snel door gastspeler Omer uit de JO9-3.
Vlak voor rust werd het 0-4 en dit was ook de moeste goal van de avond.
Wouter veroverde de bal achterin, deze speelde onze Japie(Jenairo) in.
Japie speelde de bal richting de linkerzijkant en Tinus(Santino) gaf een harde strakke bal richting de 2e paal.
Deze werd goed ingegleden door Selim.
Een minuut erna werd het 0-5 door Tinus en werd er meteen afgefloten voor de rust.
Selim ging de 2e helft keepen en Nelus(Vinchenzo) ging mee de weide in.
Bij Sallandia waren de kopjes al wat gaan hangen.
De 2e helft begon alleen wel wat slapjes.
Japie scoorde 0-6 en een minuut later scoorde Sallandia de 1-6 en was van ergelijke 0 af.
Tot de time out bleef er slap gespeeld worden en was deze ook welkom om even de koppies weer op te beuren.
Wat water en even rust deed ons goed want na de time out werd er weer beter gevoetbald.
Het waren woeste Willem, Kokkie(Daan), gastspeler Omer en Nelus die de uiteindelijke 1-10 op het scorebord zette.
Na afloop van de wedstrijd konden de trainer en leider concluderen dat er goed gespeeld was op deze heerlijke zomerse avond en we een maatje te groot waren voor Sallandia.
Voor nu gaan de schoenen een week of 4 in de kast en kan iedereen even van zijn of haar vakantie genieten.
Iedereen enjoy the summer en tot eind augustus.