Datum

7 september 2019 8:30

Accommodatie

Onbekend

afgelopen zaterdag tegen Sportclub Deventer werd er in een rommelige wedstrijd toch gewonnen.
we kunnen alle excuses gaan bedenken maar het was een paar minuten goed voetballen en dan moest er weer een tijdje gewacht worden.
Sportclub speelde wat ongeorganiseerd en dat bracht de geelzwarten in verwaring.
goed waren de fysieke duels die aangegaan werden, waar het vorig seizoen nog wel is tam was ging de beuk er goed in.
zo nu en dan werd er met scherp geschoten na 15 minuten stonden de geelzwarten met 2-0 voor.
er werd gerust met een 2-1 voorsprong.
de tweede helft wouden de geelzwarten door drukken alleen gooide Sportclub daar een stokje voor.
tot de 40ste minuut werd er om en om gescoord en stond het 5-3 voor de geelzwarten
in een minuut tijd werd er zelfs 2x gescoord door beide en werd het 6-4.
met een kleine 10 minuten had Sportclub nog hoop.
volop de aanval wouden ze richting een gelijkspel of meer gaan.
door het volop aanvallen van de withemden gaf dit veel ruimte voor de geelzwarten.
daar waar onze goallie de ballen tegen hield was de goallie van Sportclub wat minder gelukkig en kreeg het snel 3 goals om de oren.
dit bracht de terechte eindstand 9-4 op het scorebord en werd ook de 2e overwinning geboekt in het bekertoernooi.
zo mogen we tevreden zijn met de prestatie's die al geleverd zijn in het prille seizoen.
elke week word er met veel plezier getraind en zullen we ook dit seizoen weer stappen gaan maken.