Onbekend

Vandaag werd op ons eigen sportpark de Achterhoek gespeeld tegen Wijhe'92
De weersomstandigheden waren erg nat maar dat mocht niks in de weg zitten vandaag.
Eerdere ontmoetingen tegen Wijhe'92 werden gewonnen maar vaak waren de geelzwarten onder de indruk van bepaalde spelers.
Het begin was veel belovend en in de 2e minuut nam Japijo(Jenairo) slim een corner en schoot deze verwoestend tegen het touw aan 1-0.
Daarna werd er niet met scherp geschoten en waren het enkel slappe doelpogingen.
Tinus(Santino) was oplettend en zag dat de achterbal aangetikt werd door goallie van Wijhe zodat het spel verder mocht en hij tikte de bal de goal in 2-0.
In de minuut die volgde werd de eerste mooie aanval afgerond en zorgde Selim voor het laatste zetje 3-0.
Er was pas 1/5 van de wedstrijd gespeeld en de geel zwarten stonden al op een goeie voorsprong.
Waar de geelzwarten nu door moesten gaan werd er na zeggen een tandje lager gevoetbald.
We gingen helemaal op in het ongeorganiseerdere spel van Wijhe mee.
Duels werden vermeden, dit was ook mede door het ongecontroleerde fysieke spel van Wijhe.
Helaas moesten we hierdoor al snel onze kleine pitbull Sill zien vertrekken richting de kleedkamers met een blessure.
Door nog 2 doelpunten van Kokkie(Daan) en woeste Willem(Dylano) werd de rust bereikt met een 5-1 voorsprong.
Proberen om de score op te voeren door snelle aanvallen was de bedoeling voor de 2e helft en daarbij ook duels ingaan.
Al snel werd er gescoord en gebeurde dit door mooie aanvallen.
De geelzwarten probeerde wel door te zetten maar wederom zoals in de eerste helft lieten we ons te veel meegaan door de tegenstander.
Niks ten nadele van onze opponent maar als deze minder is word het spel van de geelzwarten ook vaak een stuk minder.
Dat is jammer want zo geef je de tegenstander hoop en het gevoel dat ze ook mee kunnen voetballen.
Ook is dit een belangerijk punt waar de geelzwarten in moeten groeien om wel te laten zien dat ze hier mee om kunnen gaan.
De gehele productie van de 2e helft werden gemaakt door Tinus(Santino) en Japijo(Jenairo).
Ondanks de matige wedstrijd is er wel een dikke pluim verdiend voor onze toppers.
Want alle goals in de 2e helft kwamen tot stand door goed overspelen met elkaar.
Tot tegenstelling van de eerste helft moest Nelus(Vinchenzo) nu wel vaker in actie komen en daar zaten ook weer uitstekende reddingen bij.
De scherpte werd wat minder maar als iedereen zijn vizier op scherp had staan vandaag had er een monsterscore op het bord gezet kunnen worden.
De teller bleef steken op 12-5 een redelijke uitslag maar voetballend mocht het wat beter.
Hopelijk pakken we aankomende week de draad weer op gaan we met plezier weer de trainingen tegemoet.
Volgende week wacht het lastige Robur maar als de geelzwarten hun normale niveau halen kunnen ze er samen een leuke pot van maken.
Er word volgende week om 0830 al afgetrapt dus op tijd na bed iedereen volgende week vrijdag.
Kom je ons aanmoedigen volgende week op sportpark Kerschoten tot dan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!