Datum

16 november 2019 9:00

Accommodatie

Onbekend

Vorige week werd er voor het eerst een dikke nederlaag geincasseerd tegen Robur.
Robur net zoals Schalkhaar de sterkste tegenstanders in onze competitie kwamen goed voor de dag en als daar geen inzet tegen overstaat ga je met een grote nederlaag van het veld af.
Kan gebeuren maar dan moet je je  wel weer als team gaan herpakken en op na de volgende wedstrijd.
We gingen weer richting het dorp aan de andere kant van de ijssel Apeldoorn want daar werd om 0900 afgetrapt bij Columbia.
De eerste 10 minuten was een kopie van de wedstrijd tegen Robur.
We begonnen heel slap en dromerig, daar in tegen was Columbia heel fel en kon onze Nelus(VInchenzo) voor de eerste keer de bal uit de goal halen 1-0 achter.
De technische staf hoopte dat we nu al wakker geschud werden alleen was dit niet de werkelijkheid.
Na 10 minuten kwam Columbia verdiend op 2-0 en kon dit nog wel is een lastig potje worden.
Door een goeie loopactie van Kokkie(Daan) werd de bal door Nelus(Vinchenzo) achter de verdediging neer gelegd en kon Kokkie(Daan) de 2-1 maken.
Dit gaf de geelzwarten wat moet en nam woeste Willem(Dylano) zijn team op sleeptouw en scoorde 2-2.
Door wat verwarring was de spelbegeleider zijn tijd vergeten en zo werd er iets later begonnen aan de 1e time out die wel welkom was.
Even iedereen wakker schudden en de juiste opdracht meegeven.
De bal moest sneller gespeeld worden en meer beweging zonder bal.
Juiste coaching vooral omdat er veel fysieke duels waren en deze vermeden moesten worden.
Het was toch Columbia die als eerste het net weer wist te vinden en maakte de 3-2.
De geelzwarten waren wel wakker nu en stonden ook al met een andere instelling weer in het veld.
Woeste Willem(Dylano) liet Columbia niet lang van de voorsprong genieten en maakte de 3-3 binnen de minuut.
De laatste 5 minuten voor rust ging het spel wat op en neer en werd er leuk gevoetbald door beiden.
Wederom was de spelbegeleider er niet helemaal bij met de tijd en dat was het geluk voor de geelzwarten want het was Wouter die in de blessuretijd de 3-4 binnen schoot.
Misschien wel een kantelpunt want Columbia liet meteen het kopje hangen.
Er moest zo door gevoetbald worden want na de time out werd er leuk gevoetbald en was er inzet.
Dit was door iedereen begrepen want achterin stond het nu als een huis Tinus(Santino), Kokkie(Daan), Selim en Wouter zorgde er achterin voor dat er weinig tot niets weg werd gegeven.
Ook werd er meteen met scherp geschoten want binnen 5 minuten werd de uitslag opgeschroefd na 3-7(Selim, Daan en Jenairo).
Niks te nadele van Columbia maar de wedstrijd was nu wel in het voordeel van de geelzwarten en met zo nu en dan een katachtige redding van onze Nelus(Vinchenzo) was er verder weinig gevaar van Columbia in de 2e helft.
Na de laatste time out werd er nog 3x gescoord(Daan, Wouter en Selim) zorgde voor de 3-10 overwinning.
Voor deze wedstrijd werd er 12,5 minuut slecht gevoetbald en de rest van de wedstrijd werd er door iedereen zijn niveau gehaald.
Dit bracht soms mooi en heel leuk voetbal op de mat.
Al met al een leuke en leerzame wedstrijd gespeeld tegen een leuk Columbia.
Vanavond gaan we weer een oefenwedstrijd spelen en dat zal zijn tegen Go Ahead jo11-1 de aftrap zal zijn bij Go Ahead om 1815.
Wil je onze toppers aanschouwen tot dan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!