Onbekend

Eerder dit seizoen werd er nipt verloren van Schalkhaar met 5-6
Nu werd er voor de competitie tegen Schalkhaar gespeeld en konden de geelzwarten laten zien of ze de slechte competitie start een andere wending konden geven.
We begonnen sterk en wederom was Schalkhaar in het begin de kluts even kwijt.
Wel waren het de withemden die na 5 minuten door een mislukte voorzet of een bekeken schot op voorsprong kwamen.
Het kon ons niet echt in de war brengen want we bleven goed voetballen.
Wat spelden prikjes werden uitgedeeld, alleen konden we in de afronding helaas het net nog niet vinden.
In de 13e minuut maakte we gelijk door een mooi aanval van onder andere Selim en Kokkie(Daan) over de rechterflank.
Schalkhaar was kwetsbaar en in de volgende minuut werd er door goed druk zetten van het elftal de 2-1 gemaakt.
De geelzwarten speelde zeer sterk en of Schalkhaar wat minder was in deze fase daar durf ik niet mijn mening over te geven.
Daar zullen hun ook hun eigen mening over hebben.
UIteindelijk werd de rust bereikt met een 3-3 stand terecht?
Het was in ieder geval niet slecht.
De 2e helft begon en tot aan de time out waren de geelzwarten het even kwijt.
In deze fase werden dorpelingen van iets verderop juist weer sterker en liepen uit na een 3-5 voorsprong.
Na de time out was het voetballend nog niet heel goed maar we waren wel weer aanwezig.
Er werd op karakter gestreden voor een mooie uitslag.
Het stond zon 5 minuten voor tijd in eens 5-6 misschien kon er nog wel een gelijkspel uitgehaald worden.
Deze uitslag zou over de hele wedstrijd wel verdiend zijn geweest.
Er viel nog wel 1 goal alleen werd die door de geelzwarten gemaakt.
 Het was een bal die ongelukkig in eigen goal werd gelopen.
Hierna werd ook meteen afgefloten en ondanks het negatieve resultaat was dit wel een wedstrijd die weer een ommekeer zou kunnen brengen.
Enthousiasme, samen spel en plezier met elkaar zorgde voor een leuke en aantrekkelijke wedstrijd.
Op na de volgende wedstrijd om deze lijn door te trekken.