Onbekend

De vorige wedstrijd beloofde veel goeds als die lijn door gezet zou worden.
We begonnen stroef maar na een kleine 5 minuten gingen alle remmen los.
Albatros bleek een maatje te klein te zijn voor geelzwarten.
Door snelle aanvallen zorgdende geelzwarten voor een zeer verdiende 6-1 ruststand.
De 2e helft moest er nog sneller gehandeld worden en dan zou albatros wel is getoond kunnen worden dat zij eigenlijk niet in deze klasse horen.
De bal handeling ging hoger en de goal werd vaak en snel gevonden.
Echter werden we wat laconiek waardoor we slordig in de afronding werden en in het verdedigen.
Kokkie(Daan) probeerde het in de eerste helft al een zuivere hattrick te maken, dat lukte echter niet omdat er tussendoor nog gescoord werd.
Onze Japijo(jenairo) lukte het wel en deed daar 7 minuten over in de 2e helft.
Het is moeilijk om de hele wedstrijd je concentratie erbij te houden tegen zon tegenstander
Was dit wel gelukt dan zou de uitslag nog veel hoger uitvallen.
De teller bleef nu op 16 steken en zelf moesten de geelzwarten 4x de bal uit hun eigen net halen.
Al met al geen slechte uitslag en zeker geen slechte wedstrijd soms blijven we iets te kritisch en zijn we niet snel te vreden.
De stijgende lijn is goed door gezet.
Helaas zullen we het nu met 2 oefenwedstrijden moeten doen want door een inhaal/beker en een vrij programma staan we 2 weken stil in competitieverband.
Door de oefenpotjes hopen we de stjgende lijn vast te houden en zullen dan op zaterdag 2 november aantreden op onze eigen sportpark de Achterhoek tegen Wijhe'92.
Hopelijk zullen we weer door velen gesupport worden en komen jullie na onze toppers kijken.