Uit eerdere ontmoetingen wisten we dat CSV een taaie tegenstander is.
Ook vandaag bleek al snel dat de Apeldoorners goed begonnen.
Technisch en tactisch stonden ze goed en dat was bij de geelzwarten niet het geval.
De koppies waren er niet allemaal bij.
We gaven te veel ruimte weg en zeker op het middenveld en in de verdediging was dat zichtbaar.
Dat gaf CSV ruimte om snelle combinatie's te maken en voor veel gevaar te zorgen.
Na een aantal knappe reddingen van Nelus(Vinchenzo) viel in de 7e minuut toch de 1-0 voor de dorpelingen.
Daar waar CSV door wou drukken werd er snel geantwoord door de geelzwarten want in de 10e minuut zorgde Kokkie(Daan) op aangeven Japijo(Jenairo) voor de 1-1.
Wakker waren we nog niet helemaal want in korte tijd zorgde CSV voor een rainte voorsprong van 3-1.
Door oplettendheid van woeste Willem(Dylano) kon hij een afvallende bal vanuit een corner meteen op de pantoffel nemen en zorgde voor de 3-2.
Deze mooie aansluitingstreffer zorgde niet voor een keerzijde van de wedstrijd want binnen de minuut bracht CSV de voorsprong op 2 door de 4-2 te maken.
Net voor rust werd ook nog de 5-2 gemaakt en was het tijd voor een slokje water.
Al gauw kwamen we tot conclusie dat we er voor elkaar moesten zijn en dat we als team moesten gaan spelen.
Plezier hebben en het met en voor elkaar moesten doen.
Zo gezegd zo gedaan de 2e helft zou voor ons zijn.
Er werden goede combinaties gemaakt en Selim zorgde vaak goeie 1 tweetjes daar waar hij in de eerste helft vaak voor zijn eigen succes koos.
Daar waar goed gestoord werd op het middenveld kwam de bal voor Tinus(Santino) zijn voeten en met een snelle dribbel kwam hij alleen voor de keeper.
Hij wist de keeper te verschalken met een goed hard geplaatst schot 5-3!
Dit smaakte na meer en dat gebeurde ook want wouter zorgde dat de bal op het middenveld bij Japijo(Jenairo) kwam.
Hij passerde een CSV'er en schoot bekeken over de keeper 5-4!
Nu ging het toch wel erg snel en kon de wedstrijd nog wel is kantelen.
De tweede helft was geen schim van de eerste.
Kokkie(Daan) gaf een goeie steek pass op Tinus(Santino) en deze wist wederom met een geplaatst schot te scoren 5-5 maar we waren er nog niet.
Het spel ging wat op en neer en beide wisten niet trefzeker te zijn door goed keepers werk aan beide kanten.
CSV scoorde wat gelukkig de 6-5 dus de geelzwarten moesten weer aan de bak.
Nog geen minuut later wist Nelus(Vinchenzo) met een goeie uittrap Kokkie(Daan) te bereiken en deze zette de stand weer op 6-6.
Gezien de hele wedstrijd was dit een mooie en terechte uitslag voor 2 teams die beide leuk voetbalde.
Toch scoorde CSV nog een keer 7-6 en de geelzwarten hadden nog een aantal minuten om een verdiend gelijkspel te kunnen halen.
Alle druk werd na voren gezet en door goed verdedigent werk zorgde Wouter en mega Milena er voor dat de ballen snel weer na voren werden gespeeld.
Wat schoten op goal en kleine missers lukte het niet om te scoren.
Weer een bal na voren en met nog zeker 1 minuut op de klok hadden we een indribbel vlakbij het vijandelijk doel.
Daar waar de geelzwarten snel de bal wouden indribbellen vond de spelbegeleider het nodig de wedstrijd af te fluiten en zorgde er zo voor dat zijn  CSV toch de overwinning pakte.
De eerste helft was wat rommelig en onverzorgd maar in de 2e helft hebben we zeker weer met zijn allen laten zien dat we goed mee kunnen komen in deze mooie hoofdklasse.
Helaas geen overwinning maar wel een dikke duim omhoog voor deze toppers.
Het seizoen is dan nu echt voorbij wat betreft de competitie.
Dit seizoen was leuk, mooi en zeer leerzaam voor zowel de spelers als de technische staf.
Zaterdag 8 juni spelen we een toernooi bij Voorwaarts de aftrap van de eerste wedstrijd zal om 0900 zijn op sportpark de laene in Twello tot dan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!