Onbekend

Het was dan afgelopen zaterdag eindelijk weer zover.
Er werd afgetrapt voor de competitie, daar waar dit de afgelopen 3 weken niet mogelijk was door verschillende omstandigheden.
De wedstrijd tegen WSV Apeldoorn jo9-1 zou een doelpuntenfestijn worden.
Daar waar de eerdere wedstrijd bij de Apeldoorners nog bij velen vers in het geheugen stond.
Zou de wedstrijd van vandaag wel heel anders aflopen.
De laatste weken werd er zowel goed als fysiek voetbal op de mat gebracht tegen verschillende oefentegenstanders.
Met een klein overwicht in de eerste minuten scoorde de geelzwarten via Kokkie(Daan) en Tinus(Santino) binnen 5 minuten de 2-0.
De zwarthemden kwamen met een antwoord en voerde de druk wat op en zorgde in minuut 7 voor 2 goals waardoor de stand weer gelijk was.
Kokkie(Daan) vond dat de geelzwarten meer verdiende en zorgde via een solo voor de 3-2.
Deze fase in de wedstrijd was het gelijk opgaand en werd er door beide elftallen leuk voetbal op de mat gelegd.
Minuut 10 kwamen de dorpelingen weer op gelijke hoogte 3-3.
De gelijk opgaande wedstrijd zorgde ook vaak voor een gelijke verhouding op het scorebord.
Kokkie(Daan) scoorde wederom op aangeven van Selim en vvlak voor rust werd het 4-3.
Iedereen had het gevoel dat er met een voorsprong genoten kon worden van de rust alleen dachten de Apeldoorners hier anders over er weer werd het gelijk 4-4 en de rust was nu begonnen.
Iets na de rust kwam er een opmerkelijk moment in de wedstrijd.
Onze goallie Nelus(Vinchenzo) kreeg de bal op zich en bedacht zich geen moment en wilde verwoestend hard zover mogelijk weg schieten.
De wind kreeg wat grip over de bal en deze zorgde ervoor dat de bal net voor de keeper een stuit op de grond maakte waardoor de keeper verslagen werd.
Nelus(Vinchenzo) maakt de 5-4 en zijn teamgenoten deelde de vreugde met hem.
Nog wat genietend van de goal werd WSV wat sterker op het middenveld en zorgde zij er ondanks veel verzet van ons Japiojo(Jenairo) toch ervoor dat ze voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong kwamen wat het stond in no time 5-6.
Dit was eerder nog wel is een knakpunt voor onze toppers alleen de laatste tijd zijn we hier heel weerbaar in geworden en bleven we gewoon rustig door voetballen.
Wouter zorgde met een schot voor een poedel bij die keeper van WSV die de bal tussen zijn benen zag verdwijnen in de goal.
Toen vond Japijo(Jenairo) het nodig om verwoestend schot de bal boven in de winkelhaak te leggen.
Zo kantelde de voorsprong weer na de geelzwarten en was het nog niet voorbij.
De bal werd meteen weer veroverd vanaf de aftrap en Japijo(Jenairo) gaf de bal met een streekpass op Kokkie(Daan) en deze zorgde voor de 8-6.
Ook WSV was niet nog gebroken en kwam met de 8-7.
Selim vond het de voorsprong 2 wel fijn en die zorgde ook meteen weer voor deze riante voorsprong want hij schoot de 9-7 binnen.
Nu zag je de koppies van WSV wel wat gaan hangen en zo bleek het dat de geelzwarten vandaag niet geklopt wouden worden.
Vorig jaar werd er eenmaal met minimale score verloren vervolgens werd gelijk gespeeld en waren het de geelzwarten die verdiend zouden winnen.
Nog 1x maal Tinus(Santino) en de gene die de score opende zou ook het laatste woord hierin hebben Kokkie(Daan) zette de verdiende 11-7 op het scorebord.
Na afloop van het laatste fluitsignaal was de euforie ook groot.
Alle 8 toppers deden vandaag weer fantastisch  hun best, helaas kon woeste Willem(Dylano) door een blessure niet mee doen.
Uiteraard stond hij naast de spelers die wissel stonden zijn team aan te moedigen.
Eerder waren de Apeldoornse opponenten nog wel is plaaggeesten voor de geelzwarten.
De laatste wedstrijden laten de geelzwarten zien dat zij ook in groeiproces zitten en ze met goed voetbal, strijd en passie steeds verder komen.
Volgende week zullen we het opnemen uit bij nieuwkomer vv Nunspeet we zullen daar om 0945 aftrappen.
Misschien tot daar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
In de voorjaarscompetitie 2 gespeeld en 2x winnend afgesloten dat is toch leuk beginnen.
Zowel als team en individu blijven de toppers groeien.