1 december 2018 8:30

Accommodatie

Onbekend

Wederom werd er gewonnen tegen een stug Oeken/Brummen.
Eerder werd er in de bekerronde een doelpuntenfestival neergezet 6-9 in het voordeel van de geelzwarten.
Ook dit keer werd het net vaak gevonden door beide.
Nog met de ogen knipperend na het fluitsignaal vond Tinus(Santino) het al nodig om de bal genadeloos hard in de kruising te schieten 1-0.
Oeken/Brummen werd hier niet koud of warm van want 2 minuten later was de 1-1 al op het scorebord.
Vervolgens werden er weinig tot geen kansen gecreerd door beide.
Het stugge spel van de gasten kwam niet ten goede van het verzorgde voetbal wat we wouden spelen.
Harde en felle duels zorgden er voor dat het spel heel rommelig en niet aantrekkelijk werd de toeschouwers.
De time-out werd bereikt en er de technische staf hammerde erop dat we ons eigen spel moesten blijven spelen en daar dan ook het sterkst in zijn.
Het verdere verloop van de 1e helft werden er weinig kansen gecreerd en zorgde onze verdediging er goed voor dat onze keeper weinig werk hoefte te verrichten.
Topscoorder Kokkie(Daan) maakte in de 14e minuut de enige treffer nog en zorgde voor de 2-1 ruststand.
Voor de 2e helft was het duidelijk een stapje extra en dan moest het goed komen.
Weer was het ogen knipperen en werd er een goal gemaakt door de geelzwarten na het fluitsignaal.
Nu was het woeste Willem(Dylano) die de 3-1 voorsprong er in knalde op aangeven van Kokkie(Daan).
Ook de gasten zette nu een tandje bij en dat zorgde voor 2 onnodige en knullige goals 3-3.
Kokkie(Daan) was er klaar mee en steeg voor een paar minuten boven zijn kunnen uit en knalde in 2 minuten de 5-3 voorsprong erin.
Een time-out en 10 minuten was nu nog het resterende voor de geelzwarten.
Focus houden en slim zijn.
De nederlaag kwam niet meer in gevaar en de uiteindelijke eindstand van 7-4 werd bereikt
Japijo(Jenairo) en Kokkie(Daan) waren hier verantwoordelijk voor.
Ook vandaag is er weer een dikke pluim uitgedeeld voor het team want ondanks dat we niet op ons scherpst waren werd er wel degelijk gespeeld en een overwinning binnen gesleept.
Met nog 1 wedstrijd op het programma aankomende zaterdag tegen nieuwkomer Robur et Velocitas uit Apeldoorn is het al bekend waar we het voorjaar gaan spelen.
Voor de 4e keer worden we weer ingedeeld voor de HOOFDKLASSE!!!!!!!
Met 4 overwinningen 1 gelijkspel en 3 nederlagen behoren we ook tot een goeie middenmoter in deze klasse.
#trotsopdezetoppersenhopendezeleergierigenoglangondermijnhoedetemogenhebben.
Aankomende zaterdag word er om 1000 afgetrapt in Apeldoorn op sportpark Kerschoten tot dan!