Jeugdkamp

Ieder jaar wordt er geprobeerd om voor onze O11-, O9- en O8-spelers een jeugdkamp te organiseren. Op deze pagina verschijnen nieuwsberichten over onderwerpen als bijv. locatie, inschrijven en activiteiten om geld in te zamelen.

Deze spelers uit Peru gingen Feyenoord-aanwinst Marcos L�pez voor in de Eredivisie

Gisteren om 18:22  Feyenoord zag al een aantal spelers vertrekken, maar is nu ook druk bezig met inkomende transfers. Maandag werd Peruviaans international Marcos López bij de Rotterdammers gepresenteerd. Hoe verging het zijn voorgangers uit Peru in de Eredivisie? meer »

Zo verliep de voorbereiding van AS Monaco op de return met PSV

Gisteren om 12:31  Vanavond staan er miljoenen op het spel in de kwalificatie voor de Champions League. PSV en Monaco beginnen in evenwicht aan de belangrijke return. PSV kende een uitstekende voorbereiding op het belangrijk duel. Hoe ging het afgelopen week bij AS Monaco? meer »