We gaan weer op kamp

We gaan weer op kamp

1 november 2018 15:45


Beste spelers en ouders van de O8 t/m O11 teams,

In het weekend van 28 t/m 30 juni 2019 gaan we weer op kamp. Net als vorig jaar vindt dit kamp plaats in Lievelde in de Achterhoek (ca. 1 uur rijden vanaf Deventer).

Aanmelding voor het pupillenkamp kan alleen via het online aanmeldingsformulier. Let er echter wel op dat er MAXIMAAL 85 kinderen mee kunnen. Ook dit jaar is VOL dus ook echt VOL.

Aanmelding geschiedt op volgorde van binnenkomst. Vul per kind een apart formulier in.

Wij houden een lijst bij van extra aanmeldingen voor het geval kinderen toch besluiten om niet mee te gaan of indien betaling (na herhaling) niet wordt voldaan.

Aanmeldformulier pupillenkamp 2019 SV Colmschate

Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 30 april 2019.

De bijdrage voor deelname aan het kamp bedraagt € 50,00 per kind. Wilt u deze bijdrage overmaken naar rekening NL 15 RABO 0136 8321 56 t.n.v. SV Colmschate. Vermeld bij betaling Kamp 2019 en de voor- en achternaam van uw kind(eren). De betaling dient uiterlijk vrijdag 10 mei 2019 te zijn ontvangen.

Graag uw aandacht voor het volgende:

Om dit kamp te kunnen organiseren maken wij afspraken met leveranciers. Hieraan zijn kosten verbonden. Tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van het kamp kunt u kosteloos annuleren (dus uiterlijk vrijdag 14 juni 2019). Indien wij bij annulering na deze datum het kamp niet meer vol kunnen krijgen, zijn wij dus niet in staat om uw bijdrage te restitueren.

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, verzoeken wij u vriendelijk deze per mail te sturen naar voetbalkamp@svcolmschate.nl

Heeft u onze facebookpagina, YouTube kanaal, Instagram of twitter account al eens bekeken?

Met sportieve groet,
De Kampcommissie

Ps. indien de link niet werkt, kopieer dan de volgende url https://goo.gl/forms/tsRmHAZCJN4YBEdm2 en plak deze in uw browser

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!