Hulp gezocht voor het voetbalkamp

Hulp gezocht voor het voetbalkamp

28 januari 2022 15:45


Door de corona pandemie is het alweer twee jaar geleden dat het laatste voetbalkamp is georganiseerd. En dat is natuurlijk veel te lang! Maar we hebben goed nieuws. De vooruitzichten zijn goed, en als dat zo blijft is er dit jaar eindelijk weer een voetbalkamp

Net als de voorgaande keren is dit kamp voor de leden van SV Colmschate uit de teams O8 t/m O11. Het kamp vindt plaats in het weekend van vrijdag 24 t/m zondag 26 juni 2022. En ook dit jaar gaan we weer naar Beusink Recreatie in Lievelde.

Maar om een leuk kamp voor onze leden te kunnen organiseren, is de kampcommissie op zoek naar versterking voor de organisatie van het kamp, maar ook voor begeleiding tijdens het kamp. Beiden kan natuurlijk ook! Dit is ook gelijk een mooie gelegenheid om andere mensen binnen de vereniging te leren kennen!

Dus ben jij vader, moeder, verzorger, trainer, leider, jeugdspeler (O17 t/m O19), ben je student Sport en Bewegen of Kinderopvang en zou je dit kunnen gebruiken voor je studie of heb je een andere rol binnen SV Colmschate en vind jij het leuk om jeugdspelers een fantastisch weekend vol (voetbal)plezier en lol te bezorgen? Meld je dan aan op voetbalkamp@svcolmschate.nl en de kampcommissie neemt contact met je op.

We rekenen op jullie!

Volg ons ook op de socials

Facebook https://www.facebook.com/voetbalkampsvcolmschate/

Twitter https://twitter.com/KampColmschate

YouTube https://www.youtube.com/channel/UCY1C0TtwSlj9SsV1vlvN0CQ

Instagram https://www.instagram.com/voetbalkampsvcolmschate
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!