Voetbalkamp 2020 gaat NIET door

Voetbalkamp 2020 gaat NIET door

17 mei 2020 8:30


Beste kampgangers en hun ouders/verzorgers,

Ook dit jaar hadden we weer een ontzettend leuk voetbalkamp op de agenda staan. Helaas gooide COVID-19 (Corona virus) behoorlijk veel roet in het eten van iedereen. Elke dag ondervinden we de gevolgen, we worden allemaal beperkt in ons dagelijks leven.

In verband met alle maatregelen die de overheid heeft opgelegd, hebben wij helaas de conclusie moeten trekken dat dit jaar het geplande voetbalkamp niet door kan gaan.

De kinderen mogen wel met elkaar buiten sporten zonder dat zij 1,5m afstand bewaren, echter kunnen wij deze afstand niet realiseren voor de begeleiding.  Daarnaast zijn gezamenlijke kleedkamers en douches verboden. Op de kamplocatie slapen wij in slaapkamers voor 8 – 10 personen en hebben we douches en toiletten die we met alle kampgangers moeten delen.

Gelet op alle maatregelen kan het kamp helaas geen doorgang vinden.

Een aantal ouders heeft inmiddels de bijdrage voor dit jaar overgemaakt. Wij zullen de penningmeester van SV Colmschate vragen om deze betaling terug te storten.

We kunnen helaas nog geen uitspraken doen of het kamp later dit jaar nog gaat plaatsvinden, of pas volgend jaar.

Wij vertrouwen erop jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Maar mochten jullie toch nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we die graag.

Met sportieve groet,

Daphne Philips, Elcke Bras, Martijn de Winter, Marco Reurink en Marco Krediet

Kampcommissie SV Colmschate

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!