Inschoterweg 2
6715CS
EDE GLD
tel. 0318-623119

DTS Ede is een volledig nieuwe tegenstander voor ons. Na twee terechte nederlagen zouden we op papier een tegenstander treffen waar het scoren van punten mogelijk moet zijn.

De wedstrijd is nog geen minuut oud als Ruth voor de 0-1 aantekent. Noor zet prima de keepster van DTS onder druk en Ruth schiet de bal heel beheerst over de keepster heen. Het wedstrijdbeeld is 89 minuten hetzelfde. DTS is feller dan dat wij zijn en wij spelen heel onzorgvuldig. We zijn vooral gevaarlijk wanneer DTS een fout maakt of in de omschakeling. Jolijn krijgt de kans op 0-2 maar schiet de bal vol in het gezicht van de keepster. Dané schiet van 35 meter maar ook hier heeft de keepster van DTS een prima antwoord op. Claudia lijkt op weg naar de 0-2 maar wordt onderuit gehaald. Helaas kon de scheidsrechter het vanaf een meter of 40 niet zien. Niet veel later is het Ruth die alleen op de keepster afstormt maar weer kan deze redden. 8 minuten voor rust weten we onze eerste fatsoenlijke aanval van de middag te produceren. Noor werd de diepte ingestuurd door Aylin. Noor wist de bal perfect neer te leggen voor Claudia die via een schot tegen beide palen voor 0-2 zorgde. Tot de rust was DTS de bovenliggende ploeg zonder dat hier echt veel gevaar uit kwam.

De tweede helft is eenrichtingsverkeer. DTS geeft niet op en wordt elke aanval gevaarlijker. We zijn niet in staat om mee te gaan in de strijd van onze tegenstander en worden verder en verder achteruit gedrukt. Na een klein uurtje voetballen scoort DTS dan de aansluitingstreffer. 10 minuten lager staat het gelijk. Vanaf de kant zien we het gebeuren. 8 minuten voor tijd scoort DTS op gelukkige wijze 3-2. We zijn niet meer in staat om ook maar een beetje gevaarlijk te worden en tot overmaat van ramp wordt het ook nog 4-2.

Wederom een terechte nederlaag. We waren nonchalant en hadden een tegenstander die duels won en een stuk gemotiveerde oogde. Nu is er even een zaterdag niks en gaan we over twee weken tegen ASC Dalfsen proberen om een nederlaag in de beker goed te maken.