Pak slaag

Pak slaag

Blauw Wit '66 VR1

7 - 0

Colmschate '33 VR1

Competitie

Vrouwen beker poulefase Groep 2 07

Datum

10 september 2022 12:30

Scheidsrechter

J.H. Sjoers

Accommodatie

Sportpark 't Vletgoor
Dorperdijk 1
7451MK
HOLTEN
tel. 0548-361319

Blauw Wit uit is altijd een lastige pot. Met drie niet fitte wissels op de bank en diverse niet fitte meiden binnen de lijnen was het weer een aardige puzzel. We kunnen er heel uitgebreid over analyseren, maar het was gewoon niet goed genoeg. Waar we vorig seizoen punten pakten op inzet en strijd, was die bij teveel meiden vandaag niet voldoende aanwezig. Als de scherpte er dan ook niet is, loop je 90 minuten achter de feiten aan. En zo geschiedde...

Als je niet verder komt dan een handvol meiden met een voldoende achter hun naam na 90 minuten heb je ook geen moment recht op een overwinning. Daarnaast hebben we gewoon teveel last van pijntjes, meiden die op de weg terug zijn of nog een kleine trainingsachterstand hebben. Niet onbelangrijk te vermelden, is dat je met negen nieuwe meiden echt aan elkaar moet wennen en aan het team moet bouwen.

Met Dimara de tweede helft tussen de lijnen veranderde er wel het een en ander en werd er meer balbezit gecreëerd, het terug verdedigen was en bleef echter van een te laag niveau. De vooraf gemaakte afspraken werden bijna niet nagekomen, wat betekende dat Blauw Wit veel aan de bal was. Met de ruimte die we onze tegenstander gaven, leek het ook of ze echt heel goed aan het tikken waren, maar zo doen wij het op een training ook. Wij lieten de tegenstander veel teveel voetballen (dat deden ze ook niet onverdienstelijk) en brachten zelf weinig aan de bal. Al met al niks op de 7-0 af te dingen. Al vind ik dat er ook na 4-0 nog steeds scherp verdedigd mag worden, de laatste drie goals hadden zeker niet hoeven vallen.

Toch is er niemand in paniek, dit is waar we nu even staan. We zullen echt eerst alles op orde moeten hebben qua fitheid, wennen aan elkaar en daarna kunnen we pas echt gaan bouwen. Komt allemaal goed. Alleen we kunnen allemaal één ding altijd zelf leveren en dat is inzet. Die moeten we ook allemaal, alle elf, binnen de lijnen tegen Heino laten zien.

Positieve zaken? Debuut, al was het maar kort, van Chermay. Keihard aan het werk op en tussen de trainingen, terugslagen, blijven trainen en vandaag eindelijk een keer in het geel tussen de lijnen!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!