7425AC
DEVENTER
tel. 0570-651075

Na, met alle respect, de wat mindere goden, was vandaag de clash tussen de nummer 1 en 2. Ook vandaag weer vreemde en onverwachte uitslagen, dus het blijft de poule van verrassingen! Wij moesten met ons ziekenhuisteam eerst maar eens punten zien te pakken tegen een sterk Quick.

Na 3 minuten komt Wieb alleen in de zestien en kan de score openen. Maar aangezien Wieb weinig in de zestien van de tegenstander komt, wist ze zich geen raad met deze kans. Na 20 minuten loopt Babet goed door over rechts en bedient Noor die simpel af kan werken. De 1-0 is een feit.

Erg lang kunnen we er niet van genieten, Quick maakt op fraaie wijze de gelijkmaker. Maar we zijn volwassen, we voetballen gewoon door na een tegentreffer. Binnen 5 minuten komen we wederom op voorsprong, ditmaal door goed doorkomen van Jolijn, die Isa rustig laat afronden.

Na wat kleine aanwijzingen starten we de 2e helft. Daar gebeurt het eerste half uur niet veel, we dwingen geen echte kansen af.

In de 78e minuut reageert Aylin alert op een te korte bal van de keeper. Ze is er als de kippen bij en rond rustig af, 3-1. Dat moet voldoende zijn met 20 minuten te gaan. Quick is echter een ploeg die je nooit moet afschrijven. Binnen 2 minuten ligt de aansluitingstreffer in het netje.

Binnen twee minuten zet Aylin heel leep een ijzersterke Dimara vrij voor de keeper en staat het 4-2. Weer een weekje koploper!

Vandaag genoten van de flexibiliteit van het team, er werd prima positief gecoacht en werd er een mooie combi van hard werken en goed opgezette aanvallen op touw gezet.

Een dikke pluim voor jullie allemaal, ook voor de hulptroepen van VR2 en MO17! Jolijn speelde eigenlijk wat te lang, maar liet zien dat vorige week geen toeval was, ook vandaag was je weer van een heel hoog niveau, pure klasse! Noor, een week ziek geweest en toch als een wervelwind over het veld, een plaag voor je tegenstander. Dimara, al te lang ziek, speelt een ijzersterke pot! En ondanks babbels was Aylin vandaag heel erg sterk, steeds meer een volwassen voetballer met je bijna 17 jaar! En Juul, dikke complimenten! Net als aan de rest van ons team, zo verschrikkelijk geraakt door langdurige blessures en dan dit laten zien, petje af!