7412NG
DEVENTER
tel. 0570-784760

Vandaag start de tweede fase van dit seizoen.
Net als de laatste wedstrijd voor onze herfstvakantie spelen wij ook vandaag tegen Sportclub Deventer. Het regent zachtjes maar daar trekken wij ons niks van aan. Het publiek onder de paraplu en wij na twee weken niet gespeeld te hebben weer lekker in het veld.
We beginnen erg goed aan de wedstrijd en het duurt niet lang voordat Sam de eerste treffer maakt na een strakke voorzet van Gijs. Vanaf dit moment speelt iedereen een hele goede wedstrijd.

Onze kiepers
Castiël in de eerste helft en Ruben in de tweede helft laten veel knappe reddingen zien, ze laten ieder slechts 1 doelpuntje door.
Er wordt lekker gevoetbald, beide ploegen steken tot het laatste fluitsignaal veel energie in de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd geven we weinig ruimte weg en weten zelf een aantal keren het doel van de tegenstander te vinden. Dit met als eindresultaat een mooie 2-6 overwinning voor sv Colmschate.
We sluiten af met het nemen van penalty's en geven de tegenstander voordat we naar huis rijden nog even een boks.

Goed gedaan jongens! Het is duidelijk te zien dat jullie elke week beter worden.
Volgende week spelen we thuis tegen Davo.