David Wijnveldtweg 2
7425AC
DEVENTER
tel. 0570-651075

Na 4 weken zonder competitie was het zaterdag weer tijd om een lekker potje te ballen. Het was een wedstrijd in de onderste regionen van de competitie tussen twee ploegen die allebei nog geen overwinning behaald hadden.

De wedstrijd golfde in het begin aardig op en neer wat al snel leidde tot een een 0-1 voor WSV. De fase na de 0-1 is veelzeggend voor de fase waarin wij als team op dit moment zitten. We krijgen verschillende kansen maar zijn niet zuiver genoeg om het de verdediging van WSV moeilijk te maken. 5 minuten voor rust is er weer een uitbraak van WSV wat met haar 3e kans op een 0-2 voorsprong komt. In de rust viel er weinig te verwijten. We krijgen de kansen wel zoals we die in alle wedstrijden krijgen maar we maken deze helaas niet af.

Na rust was het gelijk raak! Lotte kon vanaf de middenlijn rechtdoor lopen richting de keepster van WSV en speelde deze uit en kon zo makkelijk de 1-2 binnenschuiven. Deze snelle goal leek het teken te zijn dat we deze wedstrijd konden gaan omdraaien in ons voordeel. 4 minuten na de 1-2 werd het 2-2 vanaf de penaltystip via Yenthe. Zo stonden de zusjes de Kleine allebei op het scorebord. In de fase na de 2-2 vergeten we om de rust te bewaren om uit te lopen na een overwinning. En WSV dan? Die waren dodelijk effectief. Ze verschenen weer in de 16 en na onhandig verdedigen ging ook bij ons de bal op de stip en stonden we in plaats van 3-2 voor ineens 2-3 achter. In het laatste kwartier was er weinig sprake meer van goed voetbal. De krachten vloeide langzaam weg aan beide kanten en een nederlaag leek aanstaande. Gelukkig ging de bal vlak voor tijd nogmaals op de stip en stond Vera op om de bal hard en hoog in het doel te schieten en de eindstand te bepalen op 3 tegen 3.

De volgende wedstrijd is op maandag 8 november in en tegen Dalfsen!