Buitenbroeksweg 2
8265PH
KAMPEN
tel. 038-3319027

Zaterdag 2 oktober stond de tweede competitie wedstrijd tegen Go Ahead uit Kampen op de planning. Er was voorafgaand aan de wedstrijd slechts een beperkte mogelijkheid tot een warming-up. Daarnaast speelde Go Ahead in het vertrouwde rood-geel en ook de scheidsrechter had een geel shirt aangetrokken.

De 1e helft golfde het spel heen en weer met grote kansen voor beide teams. Het was net zoals vorige week een wonder dat beide ploegen met 0-0 de kleedkamers opzochten. In de tweede helft begonnen we sterk. Het resulteerde in een aantal een-op-een kansen met de keepster van Go Ahead maar de pogingen kwamen kracht te kort om de keepster te verschalken. De laatste twintig minuten van de wedstrijd waren duidelijk voor Go Ahead wat verdient de 1-0 en de 2-0 wist te maken.

Go Ahead was letterlijk en figuurlijk een maatje te groot. Bij ons zit het op dit moment even tegen, maar het geluk zal als we op deze weg door gaan wel onze kant opvallen.

Nu eerst een aantal weken uitrusten en hard trainen! op 23 oktober staat de volgende wedstrijd op het programma uit bij Victoria Boys.