Datum

12 september 2020 9:00

Accommodatie

Onbekend

De wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Oeken/Brummen kende weer een zelfde start zoals zo vaak de laatste weken.

Zwak beginnen, de kansen die gecreerd werden gingen er niet in en de tegenstander was wel genadeloos voor onze goal.

De eerste helft moesten we maar snel vergeten de ruststand was 4 - 1 in het voordeel van Oeken/Brummen.

In de 2e helft werd er een kleine wijziging gemaakt door iemand achterin te houden zodat de counters onderschept konden worden.

Dit werd goed opgepakt en zowaar werden er kansen gecreeerd.

Ook werd er gespeeld om te winnen en de geelzwarten speelden moedig en met veel bal bezit op de helft van Oeken/Brummen.

Er werd gestreden tot 5 - 4 en een gelijkspel was zeker verdiend geweest alleen viel de 6 - 4 en waren de geelzwarten uitgestreden.

Uiteindelijk werd de eind uitslag op 6 - 5 gebracht en mogen de geelzwarten terug kijken op goeie 2e helft.

Langzamerhand komt er weer wat vertrouwen terug en word er weer gestreden als team.

Hopelijk kunnen we de stijgende lijn vasthouden en gaan we met meer zelf vetrouwen richting WSV aankomende zaterdag.

Waar we om 09:45 aftrappen in Apeldoorn.

Ook werd er dinsdag ondanks het warme weer erg fanatiek en met veel plezier getraind ga zo door toppers!!!!!!!