Press Hechttechniek tekent sponsorcontract - SV Colmschate '33

Press Hechttechniek tekent sponsorcontract

Press Hechttechniek tekent sponsorcontract

1 december 2018 20:15


Afgelopen week hebben Press Hechttechniek en SV Colmschate ’33 een vijfjarige sponsorovereenkomst ondertekend. Eigenaar Bert Ros zette namens de Colmschater onderneming zijn handtekening onder deze langdurige samenwerking.


Een aantal jaren geleden zorgde Press Hechttechniek er al voor dat we de beschikking kregen over een prachtige aggregaat. Onderdeel van het nieuwe contract is de plaatsing van een groot reclamebord.

SV Colmschate ’33 is bijzonder content met afsluiten van deze sponsorovereenkomst. Samen met Press Hechttechniek hopen wij op een langdurige en vruchtbare samenwerking.

Over Press Hechttechniek
Press Hechttechniek is de specialist voor alle bevestigingen met nieten, krammen, spijkers, schroeven enz. Door de jarenlange ervaring in zowel de bouw als de industrie kunnen zij voor vrijwel elke bevestiging het juiste bevestigingsmiddel adviseren. Press Hechttechniek heeft een geselecteerd dealernetwerk in Nederland. Ook bij dealers kunt u de nodige inlichtingen en informatie verkrijgen.
De technische dienst verricht service en onderhoud. Niet alleen in onze eigen werkplaats, maar op verzoek ook bij klanten op de werkplek door geheel Nederland.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!