Help SV Colmschate ’33 aan een extraatje met Hart voor Salland

3 maart 2018 12:15

Binnenkort start Rabobank met de actie Hart voor Salland waarmee lokale (sport)verenigingen en maatschappelijke instanties worden ondersteund. Klanten van Rabobank beslissen welke projecten en organisatie worden geholpen met een financiële bijdrage.

Alle klanten van Rabobank Salland mogen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Iedere klant krijgt vijf stemmen. Deze stemmen zijn geld waard. Aan één organisatie mag een klant maximaal drie stemmen geven. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar heeft de bank € 160.000,- te verdelen.

Na ontvangst van de stemkaart, rond 6 maart, kunnen alle klanten van 9 tot en met 19 maart 2018 hun stemmen uitbrengen.

SV Colmschate ’33 doet uiteraard ook mee aan deze actie en willen natuurlijk zoveel mogelijk stemmen verzamelen voor onze vereniging. Vraag dus ook vrienden en familie om één of meerdere stemmen op ons uit te brengen.

Vorig jaar wisten we bijna €1000 op te halen. Dit is natuurlijk een prachtige bijdrage die we goed kunnen gebruiken om bijvoorbeeld ons sportcomplex en onze velden in topconditie te houden of die we in onze jeugdopleiding kunnen steken. Alvast bedankt voor je steun!