Sponsornieuws: Wolters bv wint Schildersvakprijs - SV Colmschate '33

Sponsornieuws: Wolters bv wint Schildersvakprijs

Sponsornieuws: Wolters bv wint Schildersvakprijs

28 november 2019 12:00


Wolters vastgoedonderhoud is met haar bedrijfsonderdeel Wolters & Ovink restauratie-decoratie gespecialiseerd in de oude ambachtelijke schilderstechnieken. Met het project Aartsbisschoppelijk Paleis te Utrecht in de categorie restauratie en decoratie werd een aantal weken terug de Schildersvakprijs gewonnen.

Wolters & Ovink uit Deventer won in de categorie restauratie/decoratie met de interieurrestauratie van het Aartsbisschoppelijk Paleis in Utrecht. Hier kwamen onder meer decoratief schilderwerk, houtimitaties, polychromeerwerk, retoucheerwerk en verguldwerk aan te pas. In het jury rapport sprak de jury lovende woorden: een terechte winnaar waarbij de hoogst haalbare kwaliteit is gerealiseerd met kwast en penseel.

Hans Wolters: ‘In 2013 en 2016 vielen we ook al in de prijzen. Wij blijven ons best doen en zijn ook superblij met de prijs van dit jaar. Wij streven elke dag het hoogste na, ondernemen is voor ons topsport. Het is mooi dat onze bevlogenheid en gedrevenheid beloond worden met een categorieprijs.’

Namens SV Colmschate ’33 van harte gefeliciteerd!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!