Rudy Nutbeij Rijopleiding breidt sponsorschap uit

Rudy Nutbeij Rijopleiding breidt sponsorschap uit

1 september 2019 14:30


Al geruime tijd is Rudy Nutbeij Rijopleiding sponsor van onze vereniging. Daarnaast is Rudy zelf ook als vrijwilliger betrokken bij het tweede elftal. Met het ondertekenen van de nieuwe sponsorovereenkomt is naast bordsponsor ook balsponsor geworden bij een aantal thuiswedstrijden van het eerste elftal. Wij hopen onze samenwerking op een mooie en intensieve manier door te zetten.


Autorijlessen Deventer? Rijopleiding Rudy Nutbeij
https://www.autorijlessendeventer.nl/

Zoek je een goede rijopleiding in Deventer?

Wil je binnenkort je rijbewijs halen in Deventer, maar weet je nog niet precies welke rijopleiding bij je past? Of wil je eerst kennismaken met Rijopleiding Rudy Nutbeij Deventer? Maak gebruik van een gratis proefles! Tijdens deze autorijles maak je kennis met de rij-instructeur, de lesauto, onze rijschool en krijg je inzicht in je rijvaardigheden.

Gratis proefles!

Na afloop krijg je een persoonlijk opleidingsadvies voor het behalen van je rijbewijs. Om zoveel mogelijk uit je rijlessen te halen krijg je altijd autorijles vandezelfde instructeurs en in dezelfde lesauto. Voor de autorijlessen komt Rijopleiding Rudy Nutbeij Deventer je thuis ophalen en wordt je ook weer afgezet. Je lessen kun je gemakkelijk en snel via whatsapp plannen!

Faalangst of rijangst?

Heb je last van faalangst of rijangst? Rijopleiding Rudy Nutbeij Deventer is gespecialiseerd in het opleiden en begeleiden van mensen met faalangst en/of rijangst. Meer weten over Rijopleiding Rudy Nutbeij Deventer en rijlessen? Maak een afspraak voor je eerste autorijles! Rijopleiding Rudy Nutbeij één van de betere autorijscholen in Deventer.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!