Gezocht: Trainer MO15-1

12 april 2022 14:00

Decennia lang trainde Berry 1e elftallen van verenigingen. 4 jaar geleden had ik aan de keukentafel bij zijn dochter Maaike een gesprek met Berry. Voor een oude rot in het vak is de stap van senioren naar O11 best een hele grote. Berry maakte de stap en heeft er inmiddels 4 seizoenen op zitten met zijn meiden! De knop ging om, Berry verdiepte zich in hoe een meidenteam te trainen. We kunnen de conclusie wel trekken dat de meiden er beter op zijn geworden en Berry een groot aandeel heeft in de ontwikkeling van deze groep! Samen met assistent Pascal!

Na lang wikken en wegen, veel overleg momenten, zijn we samen tot de gedachte gekomen dat het mooi is geweest na 4 seizoenen. Tijd voor Berry om op zaterdagmorgen voor dag en douw op de racefiets te zitten. Tijd voor de meiden om nieuw gezicht voor de groep te hebben en op zoek te gaan naar iemand die ze naar het volgende level kan brengen.

De meiden zoeken iemand, die weet hoe het is om pubers te begeleiden, die om kan gaan met meiden die nog het een en ander moet leren, met sterren van het team, met nukkig gedrag, met lolletjes, met giechelende dames. Maar vooral met een groep meiden, die graag beter wil worden, die wil leren en die met veel plezier belangrijke info opzuigt om er vervolgens mee aan de slag te gaan.

Diploma's zijn niet prio nummer 1. Enthousiasme, geduld, vrolijkheid, inlevingsvermogen, een koffer met nuttige oefenstof wel! Het vermogen om deze meiden mee te laten draaien in de 1e klasse is een noodzaak. Wat bieden de meiden jou? Ze zorgen dat je in ieder geval 2x per week na de training en op zaterdag met een gevoel naar huis gaat. Dat kan met een smile van oor tot oor zijn, maar ook met een bedenkelijk gezicht. En dat maakt het zo ontzettend leuk met deze groep, what you see is wat you get. Maar soms toch ook weer niet, soms is het een verrassing hoe alles gaat lopen. Ook zijn de meiden met de pet rond gegaan, waardoor je als trainer maandelijks een vergoeding kunt bijschrijven op je bankrekening.

Kortom, pak de kans om deze unieke, talentvolle, temperamentvolle en enthousiaste groep geweldige meiden te begeleiden, coachen en iets bij te brengen. Heb je meer vragen? Neem gerust contact op!