Voetbalkamp 2022 (Extra plekken!)

Voetbalkamp 2022 (Extra plekken!)

15 maart 2022 12:00


Beste spelers en ouders van de O8 t/m O11 teams,

In het weekend van 24 t/m 26 juni 2022 gaan we eindelijk na 2 jaar afwezigheid weer op kamp. Net als voorgaande jaren vindt dit kamp plaats in Lievelde in de Achterhoek (ca. 1 uur rijden vanaf Deventer).

Tijdens het kamp gaan we er eerst voor zorgen dat we elkaar allemaal leren kennen door middel van spelletjes. Natuurlijk horen er bij een kamp ook spellen in de avond. En wat is een voetbalkamp zonder voetbaltoernooi, en dat ook nog eens in een echt omnistadion. We gaan met z’n allen weer een weekend plezier maken om zo op een leuke manier het seizoen af te sluiten.

Aanmelding voor het pupillenkamp kan alleen via het online aanmeldingsformulier. Let er echter wel op dat er MAXIMAAL 85 kinderen mee kunnen. Ook dit jaar is VOL dus ook echt VOL.

Aanmelding geschiedt op volgorde van binnenkomst. Vul per kind een apart formulier in.

Wij houden een lijst bij van extra aanmeldingen voor het geval kinderen toch besluiten om niet mee te gaan of indien betaling (na herhaling) niet wordt voldaan.

Aanmeldformulier pupillenkamp 2022 SV Colmschate

Link: https://forms.gle/Uor2TmxpK3WkP9U47

Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 2 mei 2022.

De bijdrage voor deelname aan het kamp bedraagt € 60,00 per kind. Wilt u deze bijdrage overmaken naar rekening NL 15 RABO 0136 8321 56 t.n.v. SV Colmschate. Vermeld bij betaling Kamp 2022 en de voor- en achternaam van uw kind(eren). De betaling dient uiterlijk vrijdag 6 mei 2022 te zijn ontvangen.

Update 15/3: We hebben extra plekken kunnen regelen voor het kamp en er zijn er nog een beperkt aantal beschikbaar. Wees er dus snel bij! Want VOL is nu echt VOL. (Op tijdstip van inschrijving)

Graag uw aandacht voor het volgende:

Om dit kamp te kunnen organiseren maken wij afspraken met leveranciers. Hieraan zijn kosten verbonden. Tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van het kamp kunt u kosteloos annuleren (dus uiterlijk vrijdag 10 juni 2022). Indien wij bij annulering na deze datum het kamp niet meer vol kunnen krijgen, zijn wij dus niet in staat om uw bijdrage te restitueren.

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, verzoeken wij u vriendelijk deze per mail te sturen naar voetbalkamp@svcolmschate.nl

Heeft u onze facebookpaginaYouTube kanaalInstagram of twitter account al eens bekeken?

 

Met sportieve groet,

De Kampcommissie

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!